Podporujeme rozvoj venkova

Jako soukromá firma se snažíme podporovat venkov a to nejen tím, že se při výrobě našich produktů chováme šetrně k životnímu prostředí. Snažíme se podporovat i obce v jejich rozvoji a proto nabízíme trvalou slevu 10% všem obcím na naše produkty.

Potřebujete zařídit mobiliářem veřejné prostrantví nebo třeba park ? Chtecete si vybavit své komunitní centrum ? Stavíte novou cyklostezku a máte zájem o prvky pro odpočinek ? Nebo nemáte altán či pergolu, kde můžete trávit čas i za deště ? Na všechny tyto proukdty obcím nabízíme trvalou slevu 10%.

Potřebujete vyrobit nějak atypický prvek jako třeba rozhlednu ? Pokud mátě nějakou vizi, my Vám ji zrealizujeme. Stačí nám dát podklady a my Vám pošleme cenovou nabídku, samozřejmě také s 10% slevou.

V případě, že by Vaše obec potřebovala také správce lesních porostů, můžete se obrátit na stránkách LesyTyl na naše služby správy lesních porostů, které poskytujeme již od roku 1990. Nebo pokud potřebujete kácení, rizikové kácení, štěpkování či jakékoliv jiné údržby zelených ploch můžete se obrátit na sekci ArboTyl.

Informace o Cookies

Pro co nejlepší zážítek z nakupování. Aby fungovalo správně vyhledávání, aby jsme si pamatovali, co máte v košíku, aby jste jednoduše zjistili stav vaší objednávky, aby jsme vás neobtěžovali nevhodnou reklamou a aby jste se nemuseli vždy přihlašovat. Proto od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookie - malých souborů, které se dočasně ukládání ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám obchod zlepšovat. Budeme se k vaším datům chovat citlivě a slušně.